Bati.

Hej jeg hedder Bati.

Jeg er 42 år.Jeg er enlig far til 2 drenge på fuld tid. Jeg er på sygedagpenge og fucked. Jeg går til udredning oppe på psyk. Jeg har haft fast job i 25 år. Jeg har levet mit liv i overhalings banen. Jeg har siddet alene til skole/hjem samtaler i 6 år. Jeg er blevet anholdt. Jeg har røget hash. Jeg har lært af livet på den hårde måde. Jeg er fornuftig. Jeg gør dumme ting. Jeg elsker mine børn, men hold kæft hvor kan de drive mig til vanvid.. Jeg kan ikke sende en vedhæftet fil, men jeg kan godt lave min egen hjemmeside. Jeg bliver tit misforstået. Jeg vil så gerne redde verden. Jeg har en holdning. Jeg har en mening. Jeg syntes ikke verden giver mening.

Jeg vil gerne have verden til at give mening.

Jeg vil forsøge at vende tingene om og kigge på bagsiden af medaljen, frem for at se den pæne front som alle helst vil se. Jeg vil tænke ud af boksen og sætte ord på hvorfor folk gør som de gør uanset om det er rigtig eller forkert. Jeg vil prøve at få folk til at se tingene omvendt og forstå hvorfor nogle mennesker gør som de gør.Jeg vil skabe historier med mere liv end dagspressen giver dem.

Jeg vil prøve at få folk til at forstå hvorfor psykisk syge gør som de gør og jeg ser det som en gave at jeg nu kan sætte mig ind i hvad der skete i mine børns mors hoved da hele hendes verden væltede. Det er fandme da en gave der vil noget.

Hvorfor vil jeg så gøre det her..?

Det vil jeg fordi jeg syntes det er vigtig at se tingene fra begge sider. Eller se tingene fra alle 4 sider. Eller 8..? For en sag har så mange sider, men vi vælger kun at vise det fra en. Nemlig den polerede som alle folk kan forholde sig til og det er fandme forkert. Eller er det..?
Jeg vil gerne fortælle min historie på godt og ondt. Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer. Jeg vil gerne sætte tingene i perspektiv og jeg vil gerne skabe debat.Jeg vil gerne vi alle er the street og det er noget man kan forholde sig til. Bare det kan hjælpe en enkelt giver det mening.

Når man læser en artikel i avisen så tager man stilling.

Mindretallet er nogle idioter som vi ikke forstår, og det er meget nemmere bare at slutte sig til flertallet og mene det samme som alle andre. Det vil jeg gerne lave om på!!
Her er det vigtig at jeg som privatperson går ind for mangfoldighed i en grad som alle de skabs-mangfoldige ikke gør. Det er så nemt at sige man går ind for mangfoldighed uden rent faktisk at mene det. Mangfoldighed gælder sku ikke kun for LGBT, men for alle der skiller sig ud. Min mangfoldighed kender ikke grænser.
Jeg mener oprigtig at der skal være plads til alle. Den holdning deler de skabs-mangfoldige ikke for folk med en anden holdning end flertallet bliver sat i bås. Prompte! Men jeg vil prøve at forklare hvorfor der skal være plads til alle og hvorfor alle er lige vigtige.
Det skal nok komme til at give nogle knubs der her, men dem er jeg klar til at tage imod for mangfoldighedens skyld. Men jeg formulerer mig sku så godt jeg kan, selvom jeg uden tvivl også vil blive misforstået. Men jeg prøver sku..
Jeg ved hvad jeg mener og det står jeg fandme ved og det er mere end man kan sige om gennemsnits danskeren som bare ridder med på bølgen for husfredens skyld.
Jeg har prøvet det meste. Jeg har levet på kanten og kender min andel af skæve eksistenser. Fuck jeg er sku selv en skæv eksistens og derfor sætter jeg ingen i bås.
Jeg har været misbruger. Jeg har været ludoman. Jeg har været lønslave på en fabrik i 25 år. Jeg har været enlig far til 2 drenge siden de var 1 og 3. Nu er de 10 og 12. Jeg har lært af mine fejl og kommet videre. Jeg har mødt kvinden i mit liv og egentlig besluttet at det havde fandme nok været bedst hvis hun havde forblevet en drøm. Jeg er gået ned med stress og blevet en anden. Jeg har været på psyk og lært en masse om mig selv. Jeg har set mine børn vokse op og blive til præcis det jeg gerne vil de skal være selvom ikke alle er enige.

Jeg havde selv en far som var hård men egentlig retfærdig, Bare man ikke svarede ham igen. Jeg havde en mor der kun indeholdt kærlighed og omsorg. Jeg har så skide mange erfaringer og indre dæmoner som jeg bare gerne vil dele med verden.

Jeg er ikke ude på at blive kendt. Derfor jeg skriver under alias. Jeg er skrøbelig og kan ikke finde vej, så jeg prøver mig frem. Jeg er menneske på godt og ondt og vil bare gerne finde min plads.Jeg skriver fordi det gør mig glad og fordi det hjælper mig med at blive rask. Jeg får ro i hovedet af at skrive. Jeg får ro i hovedet når min støttepædagog kommer og hjælper mig, med alt det jeg ikke kan overskue.
Men jeg har satme noget at byde ind med og det har jeg så tænkt mig at gøre fremover. For hvis alle de andre kan, så kan jeg fandme også. Endda på mit helt eget sprog, som i nok ikke burde lære jeres børn på samme måde som jeg gør..

Jeg er normal/skør og tackler tingene så godt som jeg kan. Jeg vil gerne fortælle min historie som bliver både sjov og alvorlig. Jeg vil gerne være med til at skabe en bedre verden hvor der er plads til os alle. Jeg vil gerne vi begynder at tænke som individuelle mennesker igen og ikke lader os styre. Jeg vil gerne bringe folk tættere sammen og jeg vil gerne gøre en forskel.

Jeg er ikke specielt intelligent, men jeg er fandme blevet klog af mine fejl.

Jeg er pisse god til at fortælle andre hvor fejlen ligger, men hvis fejlen er mig, så har jeg svært ved at se det. Jeg er ateist, men jeg tror på skæbnen. Jeg kan godt lide kirken og mener der er grundlæggende leveregler som er værd at følge. Jeg mener også at alt religion burde forbydes og vi alle burde tilbede Moder jord i stedet for. Hun har så meget brug for det og hun er vores ægte Gud.

Her er mit bud på en ny blog og en ny side, som i mine øjne er sund fornuft og skabt af kærlighed og med hjertet.

Jeg er bange for Janteloven, men kæmper for at nedbryde dens omfavnende tag i mig, så jeg kan leve. Jeg vil så gerne leve af at skrive, men har ingen ide om hvordan, så nu skriver jeg sku bare.
Men jeg lover det bliver underholdende og jeg lover det bliver bund ærligt og lige ud af posen, fra min side.
Jeg lover at komme med noget, som folk rent faktisk kan bruge til noget. Eller jeg skal prøve på det(fnis)
Velkommen til og god fornøjelse.
Bati.

PS. Jeg er ikke skør, jeg er bindegal. Jeg er ikke normal, men jeg gør normale ting. Jeg er forældre, men opfører mig som en bror.
Men jeg tager mit job som forældre meget alvorligt, selvom det hele gerne må være en leg.

Jeg ved hvad sund fornuft og logik er og det er vigtig for mig at mine børn lærer det samme, og hvad forskellen er på rigtig og forkert. Men jeg er expert i dumme valg. Jeg er guf for en psykolog, men HUN skal fandme være skarp.(Mette Holm)
Jeg kan mærke, når jeg ikke har brug for flere psykologsamtaler.

Så er det fordi jeg føler at, psykologen har brug for mere hjælp end mig…

LÆS OGSÅ: Nanna præsentation