Jeg er en voksen mand, med en teenagers hjerne ligesom Bati den drengerøv.

Jeg kører Harley😎 Jeg kører i klub 🤟🏼 Jeg kører slæde når det regner og sner. Men jeg er rar og jeg har hund og min dør er altid åben for skøger😈 venner og mad😍
Men jeg er blevet lokket i baghold og har tænkt tanken, og kommet frem til at DK mangler sku en ordentlig mad blog🐷 (Eller det er min drøm)

DONT MISS: Nanna, nu bliver det alvor
En mad blog for den almindelige dansker, hvor højt humør er på dagsordenen og hvor det handler mere om at være til stede end det handler om at kritiserer kokken i køkkenet. En mad blog som skal være sjov og anderledes og et sted hvor jeg kan skabe mig præcis som jeg vil og samtidig dele min begejstring for føde.

Så vil jeg gøre mit for at vise verden at mad handler om glæde, og jeg finder stor glæde ved mad😍


Jeg er 45 somre gammel og har udlevet drømmen om motorcykel og klubhus og stripperstænger og morgan. Men mad skal der til når man er en voksen mand som jeg er. Så sætter man pris på et godt stykke kød og alt under 400 gram bliver betegnet som pålæg. Så er standarten ligesom lagt fra starten af..😎

Børn er bare det bedste i verden. Men indtil jeg møder min dronning, eller møder endnu en dronning🤪, bruger jeg gerne min tid med venners børn og min elskede guddatter som er det mest bedårende lille menneske i verden.

Kurt og hans dejlige Guddatter…

Nu får jeg så mit andet store ønske opfyldt. Nemlig drømmen om en madblog.

Jeg kan næsten ikke få armene ned, bare ved tanken om at spise gourmetmad eller ganske almindelige danske mormor retter. Og samtidig få lov til at dele min glæde ved det danske køkken med jer alle sammen helt på min egen måde. Det bliver sku spitzenklasse Über alles.

For er der noget der tilhører folket så er det The food, og jeg er altid sulten og jeg er altid i godt humør og jeg har altid drømt om at få min egen mad blog.  Så nu skal jeg spidse blyanten (som man siger) og fortælle jer på min helt egen kringlede måde hvordan man nyder et godt måltid mad.

Vi har ingen regler her og vi er skide ligeglade med hvor mange stjerner i har på paletten. Hvis pølsemanden nede på hjørnet ikke er fedtet med de rå løg, så kan det ligeså godt være ham jeg lige giver en hilsen med på vejen. Det handler mere om oplevelsen end det handler om bestikket ligger i korrekt rækkefølge.

Jeg er sulten når jeg kommer, og der må gerne være top på min tallerken. Men går jeg ikke mæt hjem så får i ikke pæne ord med på vejen. Så skal sovsen satme være til at drikke med et sugerør.

LÆS OGSÅ: Satans møgunger, og tæsk er ikke en mulighed
Jeg arbejder til daglig i et køkken, med dinner transportable og elsker at kræse omkring maden, både til glæde for andre og især mig selv. For vejen til en mands hjerte, ligger sku på tungen hvor mine smagsløg daglig holder fest. Og jeg kan uden tvivl sidde 20 meter fra et køkken og dufte mig frem til hvornår min bacon har fået den rigtige kulør. Man er vel ordentlig opdraget, eller mangel på samme. 

Det var lidt om mig, så kan i godt begynde at forberede jer på hvad der er i vente. For jeg har tænkt mig at knappe mine bukser op, slå en bette fis og bestille en stor cola og vente i spænding på hvad kokken finder på. Jeg glæder mig som et lille barn, til den første medister bliver langet over disken, og æggekagen bliver serveret på en stor sort bradepande med hele svineriet og det eneste der er tilbage at sige er
Velbekomme
Hvad skal vi have til dessert…..?

Præsentation: Nanna bare Nanna