Jeg tror egentlig ikke planen på noget tidspunkt har været at gå målrettet efter at være/blive blogger. Planen omkring min side er ganske vist lagt efter en snorlige linie og den skal følges til punkt og prikke for at tingene ikke stikker af, men der skal være plads til forbedring.
Det skal hele tiden have chancen for at kunne gå i en ny retning og komme med nye grene for at udvikle sig yderligere.
Jeg afviser ikke at  der en skønne dag kommer et billede hvor jeg er morgengrim. Men Masha Vang smider sku da heller ikke morgen grimme billeder op eller gør hun.?

Det skal heller ikke kun handle om mig for så bliver det ifølge mig selv hurtig for kedeligt. Det er meget muligt at jeg nok har oplevet mere shit end alle andre bloggere tilsammen. Men skal jeg starte en side så skal der sku være noget mere kant end en person kan diske op med. Siger jeg og disker op med en hel side ene mand haha.
Der kommer flere til.
De er allerede i støbeskeen så projektet kan udvikle sig yderligere.En mand kan sku ikke bære hvad TheStreet.dk skal handle om alene. Det er gaden simpelthen bare for stor til…

Check: Nanna bare Nanna
Blogger No way
But i do it my way…
Jeg skal satme heller ikke have mærkatet blogger siddende på mig. Jeg er fucking ikke blogger, jeg er høvding eller noget.. Dumsmart i en fart.. Jeg kan trykke min egen t-shirt. Jeg kan tørre min røv med den forkerte hånd(Gu kan jeg da ej) Jeg kan ikke sige noget sjovt på kommando, for det vrider min hjerne rundt som en karklud. Men derudover skal der helst være bare lidt sjov i alt hvad jeg siger. Jeg skulle jo nødig komme til at fremstille mig selv som kedelig.

Jeg er 42 og kan bære et par stramme jeans. Jeg håner mine unger når jeg banker dem i et eller andet. Det går vist begge veje.. Jeg burde have malerhjerne efter 25 år uden maske. Hey nu falder der brikker på plads..
Jeg burde nok have skiftet filter på den maske jeg havde hængende ved siden af maskinen. Så var den trods alt ren når jeg lod som om jeg brugte den.Jeg har trykket flere klistermærker end du har spist gule ærter.
Jeg kender alt til følelsen af at høre til på en arbejdsplads på godt og ondt. Det er noget jeg vil råde alle til at prøve mindst en gang i livet. Har man aldrig været på arbejdsmarkedet så er det et fællesskab ala familiestatus som bare har sit helt eget specielle bånd. Det skal bare opleves og mærkes på egen krop.
Jeg piller næse når ingen kigger og jeg griner af mine egne prutter. Fuck jeg kan begynde at grine midt i netto fordi stemmen i mit hoved siger noget sjovt…
Jeg syntes det er noget så befriende at klø min egen røv for hvis man ikke klør når det klør så kommer man ikke i himmelen når man dør…
I må gerne lære mig at kende men jeg er fucking ikke blogger. Hvor fanden finder man egentlig bloggere? Hænger de kun ud på Ekstra-Bladet mens de flasher deres patter..?

Unge bloggere burde finde sig et arbejde, præcis som levebrødspolitikerne burde..
Jeg vil gerne skrive artikler/historier som betyder noget og kan gøre en forskel og hjælpe.Det skal være med hjertet ellers gider jeg ikke og det skal være noget som folk kan bruge til noget. Cecilie Haugaard jeg elsker dig for det citat eller i skal have hele citatet fra Sille pigen. Det vil klæde mig at komme med noget, som folk rent faktisk kan bruge til noget…
Hold nu kæft det holder sku max.
Det burde alle mennesker sige til sig selv et par gange om ugen.
Men det glemmer de og derfor fylder de luften med tom snak og jeg har aldrig i mit liv set dårligere journalistik end jeg gør i dagens Danmark og div førende aviser.Alle copy-paster jo bare og citerer hinanden og det skal berige folks liv positivt.?
Nej for sådan hænger tingene ikke sammen. Men det gør de fandme nu.!
For jeg vil kun poste historier der er Street nok til at komme med. Historier med indhold. Historier som ikke er dagspressen, men dybere. Historier som både kan være sjove, men samtidig alvorlige.
Det skal være noget man kan forholde sig til og noget som er nede på jorden.Men det må også gerne være i børnehøjde, men det bliver satme ikke i børnesprog.

Jeg kan ikke bruges indenfor det offentlige, trods et helt livs erfaringer på kanten og 10 år som enlig far og nu mentalt nedbrud øverst oppe som har ree-booted hele min harddisk og født mig påny.
De kræver at man bruger 4 år på at blive hjernevasket som enten social-rådgiver eller Pædagog først, for det er vigtig at man snakker politisk korrekt dansk før man kan bruges indenfor det offentlige. For man kan ikke hjælpe andre uden uddannelse og man kan da slet ikke komme indenfor det offentlige uden de obligatoriske 4 års hjernevask. I burde pudse jeres briller og høre efter hvad den alm mand/kvinde mener, da i ville lære så ekstremt meget.
Jamen jeg er udlært tosse. Jeg er udlært i tømmermænd og mandagssyge. Jeg er udlært i børne opkast og bleskift og diarre. Jeg er udlært i ludere og lommetyve. Jeg er udlært i tænkeboks og meyer. Jeg er udlært i store patter og blondine humor og jeg er udlært oppe på psyk i hvordan mennesker bedst kan hjælpe hinanden og det skal jeg eddername give videre på den ene eller anden måde…
Hov jeg er sku da også udlært Serigraf. Eller det vil sige at min uddannelse er forældet og hedder idag smart Grafisk Tekniker. Jeg har jobbet små 25 år på den samme fabrik. Der kommer flere grinere når jeg har fundet en sponsor og først rigtig udleverer mig selv. Men jeg får sku nok aldrig arbejde igen efter mine historier.

Jeg kommer nok ikke til at sidde og reklamerer for et eller andet produkt og i kommer nok heller ikke til at følge med i hvordan mine neglebånd nu lige har det. Men jeg skal have fundet nogle sponsorer for ellers giver det ikke mening. Jeg gør det her for min egen, og helt sikkert for mine ungers skyld. De har fortjent det bedste af hvad jeg kan give dem. Også selvom det skulle inkluderer div hår produkter…
Men jeg lover at siden aldrig bliver klistret ind i reklamer og jeg lover i aldrig bliver tvunget til at se 20 sekunders reklame-video som er til at kaste op over. Men jeg lover det bliver anderledes og jeg lover at det bliver ægte og ærligt og en bette smule sjov..
Min redaktør siger jeg skal stoppe her inden det bliver alt for langt. Så jeg må hellere høre efter og vente til i morgen med del 2.

Del 2: Hvornår er man blogger og skal man bruge neglelak?