Noah og far.

Min karrierer som fodboldspiller
Jeg har engang scoret 3 mål i den samme fodboldkamp, baske-skæv på stesolider fordi min træner tog fejl af sin egen fucking medicin og de gigtpiller jeg lige skulle have mod mine tømmermænd før kampen. Men de gjorde mig bedre…
Jeg har også løbet direkte ind i den ene stolpe med hovedet forrest, så målet flyttede sig 50 cm og dommeren sad på knæ i græsset og græd af grin.
Jeg har flækket mit øre hele vejen igennem og fået 9 sting af et vildfarende knæ i en fodboldkamp hvor vi vandt 13-0. Men jeg røg på skadestuen efter 10 min og fik forbinding rundt om hovedet. Kl 03 samme nat kravlede jeg rundt i Jomfru Ane gade med forbinding rundt om hovedet i en 17 hestes brandert og dagen efter på Aalborg stadion for at provokerer hele samlingen af Brøndby fans. Stadigvæk med forbinding rundt om hovedet… Mandag var jeg temmelig sikkert syg fra job.

Fik du ikke læst Del 1.


Jeg havde skader konstant. Min mor fortalte mig engang at jeg havde været på skadestuen 32 gang på 2 år. Fuck et snit… Øgenavnet glasben lyder bare ikke som sød musik i forhold til BatiGol. Det er hårdt at spille fodbold og det resulterede også i en skade af de større da jeg som 20 årig slog en flig af min ene knogle i ankelen og der gik yderligere 4 år før jeg blev opereret. Det var vist den karriere.
Men hvorfor helvede var der ikke en der sagde til mig da jeg var 12 år at jeg bare skulle være fortsat som venstre back da det er den direkte vej til landsholdet. Jeg ville have været min årgangs mest højrøvede fodboldspiller og kan da sagtens nå både Bendtner og Bille i skandaler. Men det får ens kriger-gen helt ud til kanten, hvor hovedet går fra rød til blå… I fucking LOVE it…
Men bare jeg lavede en pind i hver kamp, så var alle mine tømmermænd og mit hidsige temperament tilgivet. Fuck vi drak mange bajere dengang jeg var prof amatør fodboldspiller.
Jeg har engang ringet ud på jobbet og lagt mig syg selvom min chef sagtens kunne høre jeg var patte-stiv. Det gav ingen point det år… Jeg er også mødt mandag morgen i en ordentlig koger pga et dansk mesterskab som skulle fejres. I 9-pausen sætter Direktøren sig selvfølgelig ved siden af mig. Hvorfor skal man altid ende i en situation hvor man kommer længest ud på det dybe og drukner lige så langsomt. Ens hoved kan bare ikke stille skarp, når promillen er for høj.

Jeg kom for sent til min egen svendeprøve, og direkte fra en eller anden dulle på Nørrebro i Københavns lejlighed og glemte at vække min makker på hendes sofa i farten.(Mikkel sorry)
Jeg har siddet på en stripbar og fortalt stripperen at jeg altså ikke kunne bruge en plovmand på hendes trussekant, da jeg er en ansvarlig far.. Hey jeg har også engang givet et nummer på stripperstangen i en koger.
Jeg har fandme også set en mand blive slået ihjel på en stripbar og jeg har kun været der de 3 gange.. Jeg kom til afhøring 7 måneder efter det skete… Når jeg dårlig kan huske hvad der skete dagen efter hvordan fanden skulle jeg så kunne huske det efter 7 måneder. Jeg har vist en svaghed for det modsatte køn, men lige stripper vil jeg vist ikke anbefale nogen at blive…

Men hey.. Der skal være plads til alle.
Jeg vil til enhver tid kunne begå mig i hendes majestæts Dronningens selvskab fordi hun fucking styrer og fordi den form for opdragelse har jeg satme taget til mig. Men jeg ville svede tran…

Jeg drømmer om at være almindelig med hele familien samlet under et tag. Men jeg er bare alt for anderledes og for hærget og snart for gammel til at det nogensinde kunne lykkedes. Men man må gerne drømme…
Jeg har prøvet det og jeg må nok indrømme at det trods alt bare ikke er mig. Jeg elsker at bo alene med mine 2 drenge på 10 og 12 år. Vi har sku en fest og jeg er gamer Dad til en hvis grænse. Jeg satte mig sidste år til at spille med mine drenge på pc og lærte alt om den verden. Jeg har trods alt også bevæget mig en lille smule i den verden tidligere og den skal jeg også nok tage fat på. For der kommer egentlig rigtig mange gode sunde ting ud af det.
Det skal fandme være sjovt og jeg vil gerne give folk noget som de kan forholde sig til og spejle sig i. Noget som almindelige mennesker oplever som de kendte ikke kan forholde sig en skid til… Noget som tosser oplever og som de almindelige intet kender til. Tosser som underholder bare fordi de kan.

Men det skal give et smil på læben. Alt andet er ligegyldigt.

Og det skal være ægte og det skal være ærligt og det skal komme fra hjertet…
Når jeg så har fundet mig helt til rette og er klar, så begynder jeg på alt det jeg som menneske har oplevet på godt og ondt. Psyken, hvordan man kommer videre med ondt i psyken. Sygedagpengehuset og hvad de gør ved folk. Dagligdags problemer man skal forholde sig til som alene-far. Forholdet til drengenes mor.

Og alt der imellem som har påvirket mig i en eller anden grad.

Jeg vil lave journalistik som kun en der ikke er journalist kan. Det skal have kant og det skal have former. Og det skal fucking smage af øl og Bacon og ikke hvidvin og ostehaps. Det hedder pis og papir og ikke urin og dokumenter. Enlige fædre, fucking styrer. Nu skal hende den fede kost satme synge…
Jeg aner ikke hvad jeg har gang i, men det er skide sjovt så hvorfor stoppe.
Er jeg højrøvet.? Ja en bette smule, men det forsvinder lige så snart du flår mine bukser af og begynder at grine…

Kram Bati…

Ps. Hvis jeg nu ikke kommer med noget man kan bruge til noget, så bare ignorer mig…Fuck jeg håber Lotte Reimar liker mig… Ork satme, nu glemte jeg at snakke om fædre skulle på banen..
Fuck skole/hjem samtale i morgen..
Det er alligevel mig der får skylden…
Mette Holm og Jeppe Søe siger jeg bare skal give den gaz.

Jeg plejer at høre efter når de voksne taler.
Det er bare ikke altid den trænger helt ind…
Jeg har så meget brug for en førerhund at man tror der er løgn. Man skal kende sine begrænsninger og stå ved det man siger…
Men jeg er min egen og så længe det giver mening for mig, så op i røven med alt andet… Man har et standpunkt indtil man tager et nyt…

Gud hvor jeg elsker min støttepædagog selvom hun holder mig i ørene på den pisse irriterende måde.

I am a fucking Believer…

LÆS OGSÅ: Hjælp min socialrådgiver er også bare et menneske.