More

  Åbent brev, til den nye regering. Stop hensyntagen til religion. Især islam

  Når i vender tilbage fra en velfortjent sommerferie, så håber jeg inderligt, at I vil forholde jer til de udfordringer, som jeg ærligt talt, ikke har fornemmelsen af, i har forholdt jer til endnu. Mustafa Musse Sayegh en mand med et budskab.

  Det er simpelt..

  Stop hensyntagen til religion. Og især islam. Ja jeg siger især islam. Det gøre jeg fordi, der netop bliver taget særhensyn til islam. Det er ikke nyheder, men det er som om, det ikke er feset ind endnu.

  Ta’ fx den praktiserende læge, Mustapha Itani, som i øvrigt også er regionspolitiker. Som i videoer fortæller muslimer hvordan de eksempelvis skal håndtere vrede under ramadan. Super fornuftigt, men ret ironisk, at hans partifælle Inger Støjberg, fik shitstorm, for at påpege at man i den fastende måned ikke er helt på toppen.. Ja, en masse muslimer var endda ude og påstå at de sagtens kunne klare sig i varmen, uden vand, det meste af dagen.. For de er jo supermennesker ved i nok.. Det kun os dødelige, der har brug for vand. 

  Men endnu mere påfaldende er det, at denne læge, bruger religion som reference til sine råd. 

  Måske for at tale til en bestemt målgruppe, måske fordi han selv tror på det vrøvl, ja hvem ved. Men faktum er, at havde en læge, som var Jehovas vidne, lavet en video, hvori, han var fortaler for, og argumenteret for, en måde at droppe at være eksempelvis bloddonorer, ja så havde piben haft en anden lyd. Og det er eksempelvis et sær hensyn til islam.

  Belastede områder

  I Berlingske, kan man i disse dage læse, om danske borgere, der ringer til politiet, fordi de føler sig utrygge i de belastede områder de bor i. Ja belastede, for det må jo ikke kaldes ghetto, så stempler man nogle. Det var jo rolige villa kvarterer inden man kaldte det ghettoliste, det ved vi jo alle. Men disse utrygge borgere, som kontakter politiet, får at vide, af politiet, om ikke de har overvejet at flytte. 

  Altså har ordensmagten smidt håndklædet i ringen. Eller er det en del af en større masterplan, som vi almindelige borgere, ikke kan forstå? Altså. Jeg har et sjovt efternavn, og mine rødder, er lidt længere sydfra, end kongeåen. Men jeg kan kraftedme godt forstå, hvis danske forældre, vis børn, bliver udsat for vold, dominans, chikane og overfald, er godt trætte af den tilstand tingen er i.

  Det kan godt være, at I elsker humus, og mavedans, men hvis i lukker øjnene, for den skyggeside, af den kultur, i så naivt, vil lukke ind, så skader i os alle sammen. Det er en kultur, der er præget af dominans adfærd, klanstruktur, loyalitets konflikt og patriarkalske familie forhold. Det kan man ikke bare løse, ved at lave et integrations projekt, hvor man viser dem, hvordan danskerne lever, og smager hinandens mad. Det er de sgu da ligeglade med.

  ytringsfriheden er vigtig

  Jeg har tidligere skrevet om, hvor vigtig ytringsfriheden er, og hvordan jeg ser den blive angrebet. Alene tanken om at indføre blasfemi paragraffen igen, er fuldstændig vanvittigt, og vidner endnu en gang om, det sær hensyn man igen har, for én bestemt religion. Ja vi må forstå, at retorikken, er skyld i problemerne. Ja, lad os lige bruge Jehovas vidne igen. I årevis, har det danske samfund, hånet dem, og afvist dem ved dørene. Ofte med en vred bemærkning, og på arbejdspladsen ved de godt, hvad holdningen om deres tro er, og det kan mærkes. 

  Jeg har endnu ikke set én eneste jehovas vidne, sætte en bil i brænd, eller fysisk angribe en politiker, som han eller hun var uenig med.

  Så i, kære politiker, kan fiske jeres Greta stemmer, lige så tosset i vil. Nej, jeg sidestille ikke klima og integrations politik. Det lader jeg nogle af politikerne om, ligesom de jo har gjort under valgkampen. Men det ændre ikke det faktum, at lige nu og her, er vi nogle mennesker, som vægter vore børns daglige trivsel højre, end et klimahype, som alligevel er glemt i morgen. Og som i øvrigt også havde en bølge i 80’erne og guess what. Dengang havde man ikke engang den samme forurenende “køb og smid væk kultur” som i dag. Skal vi passe på kloden? Ja, bestemt. Men med den naive tilgang, vi ligger for dagen, ja så når vi mennesker at udrydde hinanden længe før planeten tæller sine sidste dage..

  Jeg er glad for at bo i et land, hvor jeg kan skrive direkte til landets politiker. (Endnu)

  Mustafa Musse Sayegh

  ArtiklerÅbent brev, til den nye regering. Stop hensyntagen til religion. Især islam
  -Annonce-