More

  12 ting, der bare ikke er ligeså sexede i virkeligheden som på film

  I havde verdens største skib, og så valgte I at knalde i en bil, Rose og Jack?!?

  1. Regnvejr. På film gør det alting mere lidenskabeligt. I virkeligheden gør det bare alting vådere… og ikke på den frække måde.

  Har du set, at verdens bedste regnvejrsfilm, The Notebook, bliver til en tv-serie?


  2. Sex i badet. Ikke at der ikke kan være noget lækkert ved at overraske sin kæreste under bruseren, men hvornår har I sidst gennemført et helt samleje på den halve kvadratmeter med vandet plaskende ned i øjnene på jer? Nej, det tænkte vi nok…


  3. Oneliners. Vi er ret sikre på, at vi bare ville have grinet, hvis nogen havde sagt ‘nobody puts baby in a corner’ til os i virkeligheden. Undskyld, Johnny.


  4. Sex i biler. Jack og Rose fik det til at se så lækkert ud, men det er, som om vi aldrig helt når op på ‘hånd på dugget rude’-niveau, når vi prøver. Deres var selvfølgelig også en stor veteranbil og ikke en Fiat Punto.

  Her er verdens mest sexede filmscener!


  5. Striptease. Okay, vi indrømmer, at det også kan fungere i virkeligheden… hvis du altså kan lade være med at fnise eller snuble over noget eller den slags.


  6. At afbryde et bryllup, fordi du elsker bruden/gommen. ‘Du elsker hende jo slet ikke. Vælg mig i stedet!’ En 20’er til den, der lige prøver at fyre den af, næste gang de sidder i kirken. 

  7. At være i livsfare. Nu har vi rent faktisk aldrig været udsat for en alien-invasion eller et vulkanudbrud, men vi er ret sikre på, at vi ikke ville reagere ved at kysse en fremmed. Ret sikre…


  8. The boy next door. Vores nabo var en pensioneret elektriker ved navn Finn, så det blev aldrig til noget mellem os.

  Sådan så Channing Tatum ud i highschool – med bar overkrop!


  9. Når mænd slås. Du har set nok fulde mænd tjatte til hinanden på Crazy Daisy til at vide, at det PÅ INGEN MÅDE er det samme som Fight Club!


  10. At dukke uventet op og fremføre en romantisk gestus. Du føler dig overbevist om, at det eneste, der ville komme ud af at stille sig under din kollegas altan og citere Romeo og Julie, ville være, at du var nødt til at sige op bagefter, fordi det var så akavet.


  11. At feje noget af bordet for at dyrke sex på det. Arhmen, det er jo bare noget rod.

  Sådan får I god sex uden for sengen


  12. Vampyrer. Dude, tag nu de hugtænder af. Det er jo ikke fastelavn.

  Artikler12 ting, der bare ikke er ligeså sexede i virkeligheden som på...
  -Annonce-