Gryderetter er normalt ikke det jeg gør mest i. Men denne opskrift på cowboygryde går rent ind herhjemme. Den smager fantastisk lige fra komfuret, men er også hammer god kold.
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 1 pakke partypølser (10 stk)
- 200 gram bacon i tern
- 1 stort løg
- 3 porer
- 2 dåser baked beans
- 2 dåser hakkede tomater
- 3 tsk paprika
- 4 spk engelsk sauce
Så er vi klar
1.Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Kog dem så let, da de hurtigt er færdig kogte pga størrelsen af tern.
2.Find en stor gryde og steg baconen let, så fedtet begynder at forsvinde.
3.Tilsæt en sjat oliven olie, løg og porer og steg det med et par minutter. Tilsæt så de kogte kartofler, og steg det hele med ca 5 minutter.
4.Hæld så dåserne med baked beans, og de hakkede tomater i, og rør det hele godt sammen
5.Tilsæt paprikaen, de 4 spk engelsk sauce mens du rører videre i gryden så det ikke brænder på i bunden. Lad det hele koge op i ca 10 minutter.
Cowboygryde til drengene.
Så er der serveret…