More

  Hitler stank og tog Coke

  Under 2. verdenskrig sørgede Hitler for at skåne lægen fra koncentrationslejre, satte ham i stedet under beskyttelse og gav ham navnet 'den noble jøde'.

  10 ting, du ikke vidste om Hitler

  Hitler led af meget dårlig mave og havde stor besvær med at holde luften inde. Selvom han fik medicin, gav den dårlige mave ham utrolig dårlig ånde. I begge ender..

  Han var anti-ryger

  Cigaretter var noget af det værste, Hitler vidste. Faktisk var det så udtalt, at han forsøgte at indføre rygeforbud i hele Tyskland, ligesom han belønnede sine venner med et guldur, hvis de kvittede den dårlige vane.

  Tog kokain

  To gange om dagen tog Hitler kokain gennem en inhilator. Hans doktor, Theodor Morell gav ham kokain som medicin for hans bihulebetændelse og halsproblemer.

  Årets mand

  I 1938 kårede Time Magazine tossen til årets mand. Han blev valgt for sin magtfulde måde at rejse nazi-regimet, herunder den tyske befolknings frygt for at sige noget imod regimet.

  Var Disney-fan

  Han elskede Disney. Begejstringen var endda så stor, at Snehvide blev én af hans yndlingsfilm.

  Hitler besøgte aldrig en koncentrationslejr og er aldrig hørt tale offentligt om dem.

  Fik taget talefotos

  Hitler var besat af sit image. Derfor fik han en fotograf til at tage billeder af ham, imens han øvede sine taler. På den måde, kunne han se, hvordan han ville tage sig ud på dagen.

  Barberede overskægget

  Under Hitlers tid som soldat i 1. verdenskrig, fik han ordre om at barbere sit overskæg, så det passede til gasmaskens form.

  Skiftede efternavn

  Hvis ikke hans far havde skiftet sit efternavn i 1877, havde Hitler heddet Adolf Schicklgruber.

  Skånede jødisk huslæge

  Mangel på penge i hans barndom gjorde, at der ikke var råd til at gå til læge. En jødisk mand hjalp familien med medicin uden at tage penge for det. Under 2. verdenskrig sørgede Hitler for at skåne lægen fra koncentrationslejre, satte ham i stedet under beskyttelse og gav ham navnet ‘den noble jøde’.

  LÆS OGSÅ: VIKINGS I VIRKELIGHEDEN: SAGN HISTORIEN OM RAGNAR LOTHBROK

  Mad & LivsstilAlkohol & StofferHitler stank og tog Coke