Det her jeg starter ud med, er det inderste af det inderste af mig, vi er ikke dybere i min sjæl end vi kommer nu.

(Det her kommer til at tage ufattelig lang tid, så jeg laver dem i ‘part 1,part 2, osv.

Lad mig tage jer med helt fra start.

Jeg bliver født på Frederikshavn sygehus i 1989 en efterårsmorgen. Min mor er 16 år da hun føder mig, hun er kærester med min far – de har mødt hinanden på et skib, hvor min far arbejdede.

Lykken er kort

Min far vælger at skride fra min mor og jeg – min mor har haft mig med til København på familiebesøg weekenden over. Min far har tømt lejligheden mens vi er væk og flyttet sammen med sin nye kæreste. Jeg ser min far i nogle år og så glider det ud i sandet, han vil egentlig kun have noget med mig at gøre når han får en sig en ny kæreste – lidt som at jegbare lige skal vises frem og så stilles væk igen. Jeg har ikke snakket med min far i mange år, jeg tog kontakt til ham da jeg første gang blev mor. Jeg kunne mærke at efter jeg selv var blevet forældre, havde jeg lidt et tomrum i mig, jeg var nysgerrig på hvor jeg kom fra (jeg husker jo intet fra da jeg var en lille pige) bare generelt så mange spørgsmål. Det lykkes nu også i et par år at have lidt kontakt, men det gled ud i sandet. Jeg har accepteret at det er sådan og jeg har det ganske fint med ikke at have en far i min hverdag.

(Min mor er godt gift i dag og vi har fået ‘vores egen familie’,

og ved i hvad? Nogle gange så er det altså den familie vi selv vælger som er den aller bedste 🙏🏻❤️)

Check: Hvornår er man blogger og skal man bruge neglelak?

Med en vatpik til far som lige er skredet fra hele lortet, finder min mor sig en mand, de er glade sammen, de bliver gift min mors nye mand adoptere mig, nu min egen far ikke er inde i billedet. Ca 3 år efter jeg er kommet til verden, kommer min lillebror til verden.

Jeg elsker ham meget højt

og jeg er vildt stolt af ham. Vi har et almindelig søskende forhold til hinanden, vi slås og leger. Vi bliver dog med årene tættere, jo ældre vi bliver.
Efter 9 års ægteskab bliver min ‘far’ og mor skilt. Det ægteskab der har varet i ni år er slut. Jeg siger lige det her – når jeg fortæller andre om min livs historie, så har de virkelig svært ved at tro på mig. Jeg sidder her med en slasket knold i mit hår, ligner en panda og har hængepatter af helvedes til – men det er Okay, for jeg har en varm kop kaffe i hånden. Men mens jeg sidder og skriver på alt det her – tænker jeg enormt meget over tingene, jeg skal lidt genleve det hele om igen. Og det lyder allerede helt fuckt up bare for mig 😅 Nå, man skulle jo så tro at jeg skulle flytte med min mor – men det gjorde jeg ikke. Jeg flyttede med hendes ex mand og min lillebror. Vi kom i stedet på weekend hos vores mor.

Det var hyggeligt

vi var altid i svømmehallen, vi brugte flere timer i vandet og fik hver weekend nye venner og lege med. Vi flyttede for en kort stund til Hobro – der fandt min mors eksmand sigen kæreste, hun havde 3 søde børn som jeg faktisk kom ret godt ud af det med. De var sammen en del år og hun var enlig ok sød.

LÆS OGSÅ: Omvendt psykologi

Vi flytter så til en anden by, og en ny by er atter en ny skole. Jeg har skiftet skole over 25 gange, vi er flyttet over 30 gange – det hele har altid været noget fucking rod, pisse forvirrende for mig. Jeg havde aldrig rigtig nogle venner, for jeg turde ikke – jeg vidste ikke hvornår vi skulle flytte igen? HVER gang, hver evig eneste gang var det sådan. Jeg er den dag i dag heller ikke særlig god bogligt, hver skole, hver lærer underviserforskelligt – jeg har aldrig haft noget konkret at forholde mig til, eller skulle kunne få en chance for at lære noget, inden vi var videre til en ny by.

Nå, videre.

I mellemtiden er vi yderligere flyttet et par gange og jeg går nu på en ny skole igen, jeg husker jeg er i skole en dag – solen skinner fra en blå himmel, jeg hygger mig ude i frikvarteret, da jeg ser min mors eks mand kæreste komme direkte imod mig. Hun er bleg i ansigtet og har et underligt ansigtsudtryk – jeg kan ikke helt finde ud af hende, men hun kommer hen til mig og siger ‘kom’ tager fat i armen på mig og så går vi .. og vi går stærkt. Hun holder mig stadig i armen, mens hun nærmest løber afsted mig. Jeg aner stadig intet og er meget forvirret – jeg er igang med min skole dag og bliver bare rykket ud af det hele og får af vide at jeg ikke kommer tilbage til den skole. Jeg troede vi måske skulle flytte igen, men det skulle vi ikke. Der er her tale om en kidnapning, de går under jorden med mig. Jeg bliver holdt væk fra alt og gør nu rent i sommerhuse hver dag, efter feriegæster som har lejet sommerhuset.

DONT MISS: Nanna præsentation

Dét at blive holdt hjemme betyder ikke så meget for mig, for det var jeglidt van til. Fik jeg for mange tæsk af min mors eks, så blev jeg også bare hjemme til mærkerne ikke var så iøjefaldende. Når jeg sidder og skriver på det her og tænker tilbage, og føler mig tilbage – så husker jeg tæskende som noget af det mest smertefulde og jeg begriber ikke at man er i stand til at træffe så grusomt et valg om at gennem tæske sit ‘barn’. Min lillebror fik også en på lampen en gang imellem, men på ingen måder i samme omfang som jeg.


Jeg HADEDE det! Det gjorde så ustyrlig ondt, hver evig eneste gang!

Jeg husker tydeligt en sommer aften – vi var lige kommet hjem fra Ungarn samme aften, vi bestiller pizza fra den lokale og sidder udenfor og spiser dem. Hans opdragelsesmetoder har altid været hårde og strenge – vi skulle altid sidde meget pænt og spise og dén sommer aften var ingen undtagelse. Han mener jeg har haft albuerne oppe på bordet, mens jeg spise min pizza (det var FORBUDT at have albuer på bordet, når man spiste)
Vi diskutere om hvor vidt jeg har haft dem oppe eller ej. Jo mere jeg nægter jo mere hidsig bliver han, jeg har en halskæde om halsen, jeg har fået den af min mor, den betyder ALT for mig. Jeg har fået den i konfi gaveaf hende, den har et kinesisk tegn som vedhæng – der betyder mor. Min mor har fået lavet en tattoo på hendes hånd med et kinesisk tegn der betyder datter. På den måde er vi altid sammen, selvom vi blev holdt væk fra hinanden. Min mor er ikke en del af mit liv på det tidspunkt, vi er blevet afskærmet fra hinanden – lige så vel som hun heller ikke var en del af min store dag da jeg blev konfirmeret 😓

Halskæden

jeg har åbenbart haft de skide albuer på bordet og nu mener han, at jeg skal give halskæden fra mig som en straf. Dette nægter jeg at gøre, vi slås lidt eller det ender det i hvert fald med, for jeg har taget hånden om min halskæde. Og jo hårde jeg holder fast i den, jo mere voldsom og sur bliver han. Han bliver så sur at han klapper mig sådan en, jeg hører fuglene synge og jeg får stjerne for mine øjne. BANG! Der ligger jeg på jorden – med et stykke pizza i munden og en meget rød kind. Jeg rejser mig op og beder om at få den tilbage da det er det eneste jeg har fra min mor. Han griner hånligt af mig og siger jeg aldrig får den tilbage.
Han har kastet den i swimmingpoolen bag ved os. Efter vi har spist, kører han og hans kæreste – tror de skal handle ind. Jeg bliver i hvert fald enig med mig selv om, mens min lillebror og jeg er alene hjemme – at enten så tager jeg mit eget liv, for hverken jeg eller min krop kan ikke holde til det længere. Så jeg vælger at stikke af, jeg er SÅ bange, jeg ryster, græder, er tør i munden og aner intet om hvad jeg skal gøre af mig selv.
Jeg hopper ud af vinduet på mit værelse, alt imens min lillebror sidder på sit værelse fuldstændig uanet om hvad jeg er igang med. Jeg løber ALT hvad jeg kan i bare tæer ned til min veninde og hendes forældre. Min venindes forældre kendte lidt til mit liv og jeg har altid fået lov til at låne deres telefon til at ringe til min mor, når jeg var hjemme og besøge min veninde – ellers måtte jeg ikke snakke med min mor. Jeg når ned til min veninde og hendes forældre – men de er ikke hjemme. Det eneste jeg tænkte var Fuck og ville skynde mig at løbe tilbage igen, inden der var nogle som opdagede at jeg var stukket af.
Lige inden jeg er ved vores hus, møder jeg min veninde og en anden veninde, de har lige været hjemme ved mig for at hører om jeg kunne være sammen.
Hun siger som det første hvad der sker – de kommer nede fra min lillebror og han var helt ude af den og ked af det (den værste følelse i hele verden, at skulle efterlade ham). Vi skynder os ned til min veninde og jeg får ringet til min mor, vi får aftalt et sted at mødes og min mor lover at skynde sig alt hvad hun kan. Og her sætter jeg i ét spurt, for jeg ved at det monster er kommet hjem og jeg ved at han leder efter mig – jeg løber alt hvad jeg kan i bare tær ud over kartoffelmarker. Jeg når frem til den parkeringsplads vi har aftalt at mødes. Min mor giver mig en ordentlig krammer og siger til mig, at vi bliver nød til at tage vej af politistationen, for tager hun mig med hjem og holder mig hjemme hos hende – så er det kidnapning.
Puha – så langt så godt. Jeg kan godt mærke at det faktisk er lidt hårdt at skulle ‘genleve’ det hele igen, men jeg tror samtidig at det er sund. Det lort skal UD, ud af min krop – lortet skal skrives væk.

Hvad der sker på politistationen må i vente med at hører til part 2.

DONT MISS: Det er sku ærlig snak. Bati Præsentation.

Giv gerne feedback og del endelig min historie. Så bliver jeg glad 🙏🏻❤️

Hold jer muntre derude. Og husk, DIT skønne smil, kan redde en andens dag😘

Møs Nanna…

DERFOR kan det være farligt at slikke din kærestes tissekone