More

  JOBCENTRETS OFRE. Jeg blev sku smidt ud af gruppen…

  Det sker fandme kun for mig. Ingen anden!! Nogle mennesker virker bare bedst, når det hele er alle andres skyld og ordsproget: Man ligger som man har redt, pludselig er en russisk pornofilm med undertekster. Man forstår bare ikke en skid

  Det var lige mig

  For en del måneder siden, meldte jeg mig ind i jobcentrets ofre. Det var lige mig.  Her kunne jeg smide min egen historie op, fordi jeg troede den ville blive læst. Samtidig kunne jeg læse andre folks historier og hvad de var blevet udsat for. Jeg har læst mange af folks historier, og jeg syntes egentlig gruppen er skide god.

  Det er et godt sted hvor folk kan lette deres hjerte og ellers spørge andre til råds og få hjælp fra andre i samme båd/situation eller what ever.👌🏼 Man kan kalde det en form for sammenhold, som jeg kender fra de andre grupper jeg er med i på FB. Lige bortset fra jobcentrets ofre. Den her har 16000 medlemmer. Det har de andre grupper jeg er med i trods alt ikke.

  Er det en ynke-klub

  Men jo flere opslag jeg læste derinde, jo mere begyndte jeg at syntes at det egentlig bare var en ynke-klub og et sted hvor man kunne bebrejde det offentlige for den situation man nu engang stod i.

  For langt de fleste opslag handler om folk der har en dårlig sagsbehandler, som snakker ned til dem. Eller sender dem ud i håbløse situationer hvor de ikke høre hjemme. Eller man er blevet dårlig behandlet, eller snydt så vandet driver og her er en gruppe hvor man kan få afløb fra sine frustrationer og give det offentlige en sviner.

  Det er sku da en meget god ide

  Vi har fandme alle sammen brug for et frirum hvor vi kan ytre os om hvad vi vil. Jeg har trods alt ikke lavet den her side for sjov😂😂 (Gu har jeg da så) Men det er sku vigtig at man har et sted hvor man kan lette sit hjerte, og ellers gøre hvad Fuck man vil.  (Alt med måde selvfølgelig😅)

  Men det er nødvendig, og du kan være sikker på Mette Frederiksen har sit hemmelige lille hjørne på borgen hvor hun kan sidde og trille ærten i fred og ro. (Det bilder jeg mig selv ind🤪) Det skal man da ha!!! Og alle vi andre dødelige har sku også et bette hjørne, hvor loftet er højt og refrænet er frit.

  Sådan skal det bare være

   Men jeg kommer så i en tråd, til at komme med nogle ærlige udtalelser omkring gruppen og ind på at selvom der er 16000 medlemmer så er der nok ca 100 aktive og det er som i andre grupper på FB bare sådan det er. Folk melder sig ind/til også glider det stille ud i sandet. Nu bliver tråden delt i 2 og til højre snakker jeg med et par flinke mænd. Til venstre diskuterer jeg med en trunte som absolut ikke vil give mig ret og holder på sit og syntes jeg er bindegal. 

  Når nu der var 16000 medlemmer i gruppen så skulle jeg fandme ikke sidde og fortælle hende at der nok kun var omkring 100 der gad læse hendes lort. Hun havde da lavet et opslag som havde fået 130 likes og hun kunne da set at der var 9000 visninger på opslaget i jobcentrets ofre. Unge dame, fordi der er 9000 der har schrollet forbi dit opslag betyder det ikke at der er 9000 der har læst det. 

  Ikke for at være fræk så skrev jeg samtidig til hende at ud af de 130 likes hun havde fået, så var halvdelen sku nok sympati likes og folk havde bare trykket syntes godt om, og ikke læst en skid🙈😂 (Ok det var måske lidt frækt😎) og…
  Helt ærlig så var det sagt så meget med hjertet, fordi jeg er overbevist om det er sandheden. 

  Men jeg skal eddername love for sandheden er ilde hørt 

  For i hendes næste besked brændte hun helt sammen, og jeg kunne rende hende i røven. Noget med højst og plukke jordbær. Jeg forstår stadigvæk ikke. Men jordbær kan jeg godt lide. Så kald mig bare det. 
  Samtidig til højre er jeg så i nogenlunde samme debat, hvor tonen er god og vi høre på hinandens synspunkter. 

  Præcis som det burde være!!! Tingene bliver vendt og synspunkter kommer frem, og det den anden siger bliver taget til efterretning. 

  I begge tråde bliver der spurgt hvad jeg ligger til grund for min påstand om at kun en begrænset gruppe læser med og at kun ca 100 er aktive i en gruppe på 16000. Mit svar er klokkeklart, og jeg syntes de skal se samtlige opslag som er i gruppen og bare tælle likes og regne sig frem til at gennemsnittet er omkring 20 pr opslag. Det er eddername ikke meget i en gruppe hvor der er 16000 medlemmer syntes jeg. 

  Så hopper jeg tilbage for at se hvad trunten nu har fundet på. Men nu er der en ny trunte i tråden. Den første truntes kommentarer er slettet, og den næste havde blot en kort besked. Intet kan være længere væk fra sandheden, men hey de fik smidt en ud af gruppen som de fandt for let. Jeg har ellers brugt pænt meget tid på at støtte op og sige og agerer på den rigtige måde. Så jeg kunne være mest til gavn. Men vurderer selv om jeg er nedladende og slår andre i hovedet.

  Det er ikke let at være en stodder…

  “jeg vil jo bare hjælpe”

  Jeg prøver at besvare, at her prøver jeg egentlig bare på at hjælpe gruppen. Få folk til at forstå at fordi der er 16000 medlemmer så betyder det altså ikke at der er 16000 der læser det hele. Men mit svar blev afvist!! Jeg prøvede igen, med samme resultat. 

  Så går det op for mig at jeg sku er blevet smidt ud af gruppen😳

  Nu sidder jeg tilbage med følelsen som jeg fucking altid sidder tilbage med. Følelsen af at blive misforstået. Jeg prøver på at hjælpe, også ender jeg fandme med at blive smidt ud af fucking Jobcentrets ofre og det lige inden jeg havde besluttet mig for at nu skriver jeg min opsigelse selv i fred og ro.

  Men jeg er satme godt nok dybt rystet over at man bare bliver smidt ud og åbenbart også blokkeret, for jeg kan ikke finde gruppen nogen steder. Men jeg har skrevet til Kim Madsen for at høre om han vil stå på mål for den behandling. Men det kræver vel at han læser min besked. Fuck it, nu får han sku et offentlig brev. Jeg har nemlig noget på hjertet…

  LÆS OGSÅ: Nanna, Hej venner nu bliver det alvor.

  Den gruppe er sku kun et sted hvor man frit kan poste sine opslag og fortælle hele verden at det offentlige er nogle røvhuller som snyder og bedrager og det er også fint nok. Men at smide et aktivt medlem ud, fordi en tilfældig tøs ikke er enig med ham. Det kan man sku da ikke. Det offentlige skal ikke snyde nogen og efter at have læst omkring 100 historier, så kan jeg samtidig konstaterer at det offentlige, mest i Københavns området har de brugt ulovlige metoder. 

  Fortæl din historie..

  Folk fortæller i deres historier direkte at deres sagsbehandlere gør ting som er ulovlige og i direkte strid med dansk lovgivning. Jeg ved helt ærlig ikke om jeg skal tro på det. Men det giver en noget at tænke over. Men derfor er jeg stadigvæk rystet over at jeg kan ende med at blive smidt ud af jobcentrets ofre. Hallo det er en gruppe på FB hvor syge hjælper syge. Eller ofre hører på andre ofre og bliver enige om at alle socialrådgivere er nogle svin.

  Men bare trykke på knappen og smide mig ud af en gruppe som støtter samfundets svageste, er helt sikkert heller ikke ikke i grundlægger Kim Madsens ånd. Vi plejer ikke at have nogle problemer med hinanden, men nu giver jeg sku egentlig ikke en skid for hans gruppe.

  Jeg er satme ikke i mental balance, og sæt nu jeg lavede en Fie Laursen her på siden. Så skulle du sku se balladen, og det døje jeg skulle have med at give alle andre skylden for min elendighed.

  Jeg skal satme heller ikke være noget offer. Men jeg fik ikke lov til at svare kosten inden hun havde smidt mig ud, og det pisser mig fandme af at jeg ikke kan ytre min mening uden sådan en dum kælling skal smide mig ud af en gruppe når jeg samtidig sidder og snakker om det samme med 2 mænd uden at blive misforstået. De var ikke helt enige. Men de hørte efter og behandlede mig ikke som 2 blåøjede kællinger gjorde.

  Jeg gjorde sku mit for at gøre gruppen bedre

  Men man skal så meget passe på når 2 kvinder er enige om at være uenige med dig. Du kan bare ikke vinde eller skære igennem. Men det har kun den effekt, at så gider jeg bare ikke deltage i flere debatter. Altså den dag.

  DONT MISS: Nanna præsentation

  Men jeg skal nok få det sidste ord😈 Jeg kan bare sidde her i fred og snerrer af dem alle sammen. Som den gamle sure mand jeg nu engang er😂
  Hvem fanden gider at være med i en gruppe hvor man skal være et offer. Man er sku da også selv nød til at gøre en indsats hvis ikke man skal ende som et tal🤪🤯. Jeg har sagt det er meget sjovere at være et bogstav😎🤟🏼 Men jeg ville sku gerne støtte op om gruppen Jobcentrets ofre. For det er bestemt et område der skal gøres noget ved.

  Så kære alle i små ynkelige tal, der bare sender aben videre og ikke tager ansvar. Jeg ønsker jer et godt liv og hvis i ikke evner at blive et bogstav, så håber jeg sku i har kræfterne til at blive et 2 cifret tal. Bare tro på det…

  Det er så skide typisk mit liv,

  Når jeg prøver på at gøre en forskel og hjælpe i jobcentrets ofre. Så ender jeg med at blive misforstået og smidt ud. Uden chance for at forklare mig. Det er fandme forkert. Du er det svageste led. FARVEL. Jeg må eddername godt nok være familiens sorte får… Eller ham der altid bliver misforstået.

  Men man bliver aldrig for gammel til at tabe kæben over andre menneskers dumhed. Prøv lige at tænk over hvor mange gange du har rystet på hovedet over andres handlinger. Prøv så at tænk over hvor mange gange de har rystet på hovedet over dine? Vi lader den bare ligge her. Jeg er færdig nu… Og jeg skal nok sørge for at få talt de syges sag. Men små dumme, naive kællinger med magt er en dum ide. Hvis de ingen sund fornuft besidder, så er det dømt til at gå galt på forhånd.

  Er jeg pist off? Nej sku da. En lille smule kællinge fornærmet måske. Jeg er gammel NSUFer og har lært af de bedste. Vi kan lave en for-fest om til et halbal. Men sur lader jeg citroner om at være…

  kh Bati

  BatiJOBCENTRETS OFRE. Jeg blev sku smidt ud af gruppen...
  -Annonce-