More

  Satans møgunger, og tæsk er ikke en mulighed

  Der var 4 dage tilbage før drengene gik på sommerferie, da jeg fik en opringning fra min søn Niclas's skole

  Hans lærer var helt fra snøvsen, og fik fortalt på sin egen pænt rystende måde at min søn var blevet sparket i hovedet og de var bange for hans næse var brækket.

  HVAD!! siger jeg?

  Satans møgunger! Ved et uheld? Eller hvordan? Nej det var desværre ikke et uheld.
  Allerede der var jeg sikker på det var de 2 somaliske drenge fra vores nabo opgang, og jeg begyndte at skælde ud. Men trods vores problemer med de drenge, så var der egentlig styr på dem, for deres far var sku god nok. Han ville også bare gerne have, at alle vores drenge kunne behandle hinanden ordentlig og undgå ballade.

  Det er uden tvivl svært nok for en familie fra et 3 verdens land. Som ikke kan forstå sproget. Ikke kender kulturen eller hvordan man håndterer tingene her.

  På samme tid så have 2 drenge som skal gå på dansk skole og lære det hele på egen hånd. Sproget, kulturen, hvordan man opfører sig og hvordan man behandler andre. For den viden kan de af gode grunde ikke få hjemmefra. Kløften mellem vores samfund, religion og selve måden vi opdrager på er simpelthen bare for stor.

  Men det kan lade sig gøre hvis forældrene gider at gøre en større indsats, så deres satans møgunger ikke ender i ballade. Når man møder de drenge på egen hånd er de fløjtene ligeglade med alt og alle. Men når deres far så kommer ind i billedet, så ser det pludselig anderledes ud.

  LÆS OGSÅ: Nanna præsentation

  Tilbage på sporet

  Det var så en af de andre utilpassede unge drenge eller satans møgunger, som efter en fodboldkamp på sportspladsen helt umotiveret bare havde hevet min søn til jorden og losset ham direkte i hovedet for fuld riv. Det spark han fik, sad desværre lige på næbet, så næsen den så ikke skide godt ud.

  Rolig nu. Far er på vej

  Heldigvis var mine forældre på ferie i Tyrkiet. Så jeg havde lånt min mors bil den uge de var afsted. Pyh.. Op på skolen. Få fat på knægten og hans lærer, som stadigvæk var lige rystet. Han havde sku aldrig oplevet noget lignende. Min søn havde en pose frosne ærter pakket ind oppe i hovedet da vi mødtes.

  Fik historien

  Læreren fik fortalt historien igen, og var ellers på vej over til ledelsen. For han vidste sku ikke hvordan han skulle forholde sig. Knægten kom snøftende ind i bilen og hjemover det gik. Hjem og kontakte egen læge, så vi kunne få set på den tud. Vi skulle heldigvis bare komme.

  Ind til en ung reservelæge som sagde jamen flere gange end hun kiggede på næsen. Inden hun hurtig konsulterede med über doktoren og fik af vide det var Hals/næse/øre afdelingen ude på sygehuset der skulle tage stilling til det. Afsted det gik igen. Heldigvis skulle vi bare komme derud. Så skulle de nok se på hornet.

  De glemte bare lige at fortælle at der var ca 2,5 times ventetid på at blive tilset. Hånden på hjertet, så kunne de sku ligeså godt have stillet sig op i venteværelset først som sidst og sagt alle med brækket næse, i kommer tilbage om 5 dage. Vi kan alligevel ikke se en skid før. Adjø…

  Vi tog hjem

  Man kunne da godt se et bette knæk på skaftet. Men ellers så den egentlig nogenlunde ud, alt taget i betragtning. 5 dage gik og næsen så egentlig rimelig ok ud da vi tog på sygehuset til check. Stadigvæk et bette hak midt på tuden, men vi var fortrøstningsfulde. Vi havde fået besked på at knægten skulle faste, i tilfælde af den skulle være brækket.

  Faderen tænkte straks Fuck. Da jeg var dreng og man havde fået en brækket næse der brækkede man den sku bare på plads igen. Så tårene stod ud af hovedet på en. Ohh shit… Men sådan foregår det ikke i dag.

  Efter 1,5 time mere i venteværelset, kom vi endelig til.

  De kigger på næsen og de vurderer hvad der skulle sku og kom så med meldingen. Jaaa vi syntes ikke næsen sidder helt som den skal. Men det er helt jeres egen beslutning om vi skal opererer, og sætte næsen på plads, for at undgå den senere hen falder sammen. Så kan han risikerer ikke at kunne trække vejret igennem den. Jeg tænkte, den ser sku da ok ud. Men knægten var selv lynhurtig til at vurderer at han ville faktisk gerne have den opereret for at være på den sikre side.

  Okay tænker jeg så

  Hvordan og hvorledes? Jamen i sætter jer bare ud i venteværelset også kalder vi på jer ASAP også er det hurtig overstået. Shit man..Inden man får set sig om, så ligger ens ældste yngel med drop i armen. Klar til at få en hurtig lur. Det sagde han sku. Åhhh lækkert far lige med en lur midt på dagen. Godt han var så cool, men jeg svedte sku da de bad mig om at gå med ind på operationsstuen.

  Heldigvis kun for at holde ham i hånden, mens de lagde ham i fuld narkose. Så måtte jeg gerne forlade lokalet igen heldigvis. Man har hørt historier om at næsen, bliver ordnet med hammer og mejsel. Den oplevelse var jeg gerne foruden. Men at stå med sin søn i hånden og se ham blive lagt i fuld narkose. Den oplevelse kunne jeg også godt have undværet, men ellers var det ok. 

  En time senere lå han på opvågningen

  Godt skæv og groggy, med øjne der rullede rundt i hovedet på ham kunne jeg ikke lade være med at tænke på de gange jeg selv har ligget der godt skrå på morfin og haft min egen lille fest. Men at se ham sådan var sku både lidt sjovt, men dælme også så langt fra. Det er jo stadigvæk min lille dreng der ligger der, mens øjnene de triller rundt og hans sætninger nærmest flyder helt sammen..

  Men vi var ude af opvågningen en time senere. De skulle lige sikre sig at han var nogenlunde vågen og selv kunne balancerer derfra.

  Resten af sådan en dag foregår sku på langs uden at nogen behøver at fortælle ham det. Så varter jeg ham op indtil han skvatter i søvn, og stempler ud den dag. Allerede næste morgen klokken 8 vækker han mig, for at fortælle at hans skinne er faldet af. En kilometer gaze er faldet ud af hans næse og hænger og dingler.

  Ro på

  Jeg tæller til 10 bare ved tanken om at skulle ud på sygehuset og sidde i det forpulede venteværelse og spilde min tid i endnu et par timer. Men der er ikke så meget andet at gøre end at komme afsted. Heldigvis skulle vi kun sidde der i 1,5 time og vente på det blev vores tur. De tog det egentlig ikke så tungt og sætte bare skjoldet på næsen igen og brugte tape til at få den sorte tråd fra hans højre næsebor til at sidde fast på kinden igen.

  Far joken med at håret rejser sig op eller ørene falder af når man hev i snoren, blev modtaget som jeg forventede haha.
  Han syntes bare ikke jeg er så skide sjov, som jeg selv syntes. De resterende 4 dage indtil sygehuset kaldte igen blev brugt på absolut mindst muligt. Det kan være en kamp i sig selv, når lillebror vil skide på at man har ondt i næsen og bare vil lege. Så går vi på kompromis herhjemme og spiller et slag kort istedet for.

  Niclas den seje knægt…

  Synd at skulle starte sin ferie sådan

  Jeg kan satme godt forstå knægten var træt af hans indpakning af næsen. For da vi kom på sygehuset igen, for at få fjernet den sorte tråd. Hev lægen en 10 cm lang tampon ud af det ene næsebor. I guder hvor må det have været en ubehagelig oplevelse. Jeg kunne jo fandme nærmest mærke den selv. Men nu var han fri og skulle kun gå yderligere 5 dage med skinnen på. Udelukkende for at andre kan se at her er en med brækket næse. Pas venligst på.

  Men nu er problemet fandme også at jeg ikke er normal.

  Nu er drengene så taget på sommerferie hos deres Mormor og Morfar, og tilbage sidder jeg og skal have taget stilling til om jeg skal melde den anden knægt til politiet. Jeg må indrømme at jeg vil og skal gøre det rigtige i forhold til min egen søn. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på om straffen som skolen vælger at give, i samarbejde med SSP konsulent og andre offentlige instanser er nok. Eller om jeg skal gå hele vejen og melde ham. Hvad jeg er sikker på alle andre NORMALE forældre ville gøre.

  Gu fanden skal knægten have en straf

  Der er sku ingen 12 årige som bevidst laver sådan et umotiveret overfald uden det skal give en røvfuld. Eller straf som det hedder. Eller konsekvens. Men hvad fortjener sådan en knægt som straf? Er det nok bare kommunen er inde over. Eller skal han meldes til politiet, som muligvis ikke gør hans situation bedre. Jeg kan fandme ikke finde ud af det.

  Jeg vil jo bare skide gerne gøre det rigtige. Udelukkende for at lære min søn at det ikke er i orden at overfalde andre, og her gør vi det rigtige. Det er ligeså god træning for mig haha. Men for helvede hvor er jeg træt af situationen og alt det bøvl der medfølger. Lige i denne situation tror jeg virkelig den anden knægt er sluppet for billigt.

  De er desværre pisse ligeglade med alt

  Han har fandme ikke siddet 6-8 timer på hospitalet. Han har ikke været i fuld narkose og fået brækket sin næse op, og sat på plads igen. Han har heller ikke gået i 14 dage med en skinne på næsen, mens snottet bare siver lige så stille ud. Mens det drev en til vanvid.

  For helvede hvorfor kan de satans møgunger ikke bare behandle hinanden ordentlig? Hvorfor er de drenge med anden etnisk herkomst end dansk, bare pisse ligeglade og iskolde?

  Hvorfor fanden kan de ikke bare pøle normalt, i stedet for at sparke hinanden i hovedet uden skrubler. Jeg er sku ikke sart, og op i røven hvis der er en der får en på hatten. Men lige her syntes jeg grænsen er nået. De trænger sku ind imellem til en go gammeldags røvfuld og ingen spark i hovedet. Måske højst et par løse tænder😂

  Men der er ingenting der er som i de gamle dage

  Desværre kan man kun sige… Men der skal fandme være retfærdighed til… Det er sku ikke altid en dans på roser, at være forældre og gøre det rigtige. Satans møgunger…

  Fuck nu mig!!!

  bati

  DONT MISS: Hej venner, Nu bliver det alvor

  Den anden KantSatans møgunger, og tæsk er ikke en mulighed
  -Annonce-