More

  Kære Mette vs Lars

  Jeg vil egentlig gerne takke jer for en god debat på tv igår aftes. Jeg må indrømme at i var forberedt og veltalende og man fik faktisk en lille lyst til at tro på alt det i fik slynget ud. Det lød sku godt.

  Og det var Danmark

  Det gav mig følelsen af at være til en vigtig landskamp, hvor man kom helt ud på kanten af sædet og bare ventede på mål. Men det skulle vise sig det bare var en superligakamp. Så jeg slukkede for kampen i halvlegen da vi var håbløst bagud. Jeg så desværre ingen redning eller gejst til at komme tilbage i kampen.

  Jeg indrømmer at jeg sad helt ude på kanten og var klar til at række hænderne op over hovedet. Jeg ventede bare på mål!!

  Mette får spørgsmålet om hvorvidt det er muligt med en VS regering?. Jeg holder vejret og krydser mine fingre. Det er vigtig det her! Kom så Mette, nu skal bolden fandme i mål så vi kan komme videre og skabe det Danmark som vi alle drømmer om. Men nej… Ingen sund fornuft kommer her ud af Mette Frederiksen. Det er Lars Løkkes til dato’s bedste ide.

  En drøm om et samlet Danmark

  Her sidder jeg som almindelig dansker og ser en debat på tv hvor politikerne rent faktisk har muligheden for at gøre en forskel. Man håber og man krydser fingre for at det næste Mette siger rent faktisk giver mening og at hun selv kan se det er en genial plan som er værd at arbejde videre på.

  Men nej, for ideen var jo lille Lars’s og man kan jo ikke stå som direkte modstander på tv og give manden ret. Det ville jo være et politisk selvmål af karat. Eller ville det?

  Gu ville det ej!

  Det gav sku så meget mening at skabe en fælles regering på midten af dansk politik. En regering der kunne få tingene igennem og ikke skulle sætte deres penge på de ydre fløje. En regering der kunne skabe det Danmark som vi alle drømme om. En regering der kunne give os velfærden tilbage.

  En regering som ikke behøvede at svede over en mand som Rasmus Paludan kan ende med at komme ind. En regering som vi alle kunne være stolte af og som får tingene ordnet fordi de vil Danmark det bedste.

  Men som alle de andre gange hvor man drømmer og kan se muligheden er der nu. Så får man en skovl lige midt i smasken.

  Mette afviser blankt at danne regering på midten af Danmark. Det kan faktisk overhoved ikke komme på tale.

  Så sidder man og ser det brændte straffespark som Mette vælger at tage i strømpesokker og med bind for øjnene. Nej nej nej tænker man. Et gyldent straffespark ender i et selvmål. I kender alle følelsen. Det fucking sucks sku…

  På med Ja-hatten

  Ok den var ikke god. Man hænger lidt med næbet og brænder en lille smule sammen øverst oppe. Men vi skal videre, for det er sku trods alt en okay debat de har gang i her.

  Pludselig ud af det blå får vi endnu et straffespark. Miljøet og klimaet bliver taget op og debatten får en smule brændsel. Der bliver diskuteret flittigt og holdninger bliver ytret præcis som vi gerne vil have det. Lille Lars får nu sit straffespark og nu er det ham der får mig helt ud på kanten af sædet. Mette siger skal vi lave en klima aftale?

  Jeg sidder og er så klar på endnu engang at kunne række armene op over hovedet og råbe MÅÅÅÅÅL.

  Men fandme om ikke Lars Løkke også vælger at tage sine sko af og sparke sit straffespark i bare tæer og med bind for øjnene. Amen Lars for fanden, du skulle jo bare sige JA. Men der kom ingen ja og igen blev vi lige trukket rundt i manegen og fik bevist at i politikere KUN tænker valgkamp og egentlig vil skide os alle et langt stykke og vil skide klimaet et endnu længere stykke.

  Kære Mette vs LarsTak for lort..

  Jeg sag inderligt igår aftes og tænkte hold da helt kæft nu skal jeg sku alligevel ned og stemme, for nu blev der sagt noget som gav mening og de kære politikere skulle bare have givet deres ja så vi alle kunne klappe i hænderne og komme videre.

  Men vi kom desværre heller ikke i mål i gårsdagens debat. Jeg blev så ærgerlig over vores 2 selvmål at jeg skiftede kanal og alligevel kom frem til at jeg ikke skal ned og stemme grundlovsdag. Man skal stemme eller også skal man holde sin kæft siger de underbegavede.

  Jeg siger det skal jeg fandme nok selv bestemme, og jeg nægter sku at stemme på nogen som helst. For jeg tror ikke på nogen af dem. Det eneste jeg er sikker på er at de er fulde af løgn og den eneste dagsorden de har er at redde deres egen røv og få 4 år mere inde på borgen og det lægger jeg sku ikke min stemme til.

  Kom nu med noget vi kan bruge til noget!

  Dan en regering på midten som vil give mening og som vil Danmark og alle danskerne.En regering som vil klimaet og tør gøre en forskel. En regering der glemmer at finanskrisen er overstået for længst, og vi vil egentlig gerne have vores velfærdssamfund tilbage. I kunne fjerne alle vores goder tilbage i 07-08 og nu kunne vi egentlig godt tænke os at der var toiletpapir til alle og varmt mad til vores gamle.

  Men nej vi skal trækkes med evige levebrødspolitikere som kun vil dem selv og ikke bruger deres sunde fornuft til at skabe det land som ligger ligefor.

  Jeg vil skide gerne stemme grundlovsdag. Men hvis ikke der er nogen at stemme på så bliver det svært. Hvor er Jacob Haugaard når man har brug for ham? På med Nej-hatten. Jeg vil se en landskamp.

  Tak for kaffe siger jeg bare

  “Bønder”

  LÆS OGSÅ: ÅBENT BREV, TIL DEN NYE REGERING. STOP HENSYNTAGEN TIL RELIGION. ISÆR ISLAM

  ArtiklerKære Mette vs Lars