More

  Præsentation Nanna bare Nanna

  Nanna bare Nanna har oplevet flere grimme ting i sin barndom, end de fleste almindelige mennesker kommer til på et helt liv.

  Hej venner

  Jeg har fået det her fantastiske tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg har altid haft noget på hjertet og har altid gerne ville høres, så da jeg fik dette her tilbud om at være en del af siden, sagde jeg ja uden at tøve. Jeg vil komme til at have fokus på de lidt mere hårde emner, tabubelagt emner – alt sammen er noget jeg har mærket på egen krop.

  Jeg gerne vil starte med at præsentere mig selv.

  Jeg hedder Nanna bare Nanna, jeg runder lige om lidt et skarpt hjørne af de 30 år. Jeg er mor til 3. E på 12, M på 9 og lille T på 5 mdr (efternøler).

  Jeg er for nyligt flyttet tilbage til min fødeby, efter mange år væk herfra. Til dagligt går jeg og piller næse det meste af dagen, mens jeg drikker en fandens masse kaffe. 

  Min fritid bruger jeg på gylp, vasketøj og lortebleer . Jeg er om lidt færdig med min barsel og skal på skolebænken igen.

  Det er ingen hemmelighed at min barndom og opvækst har været hård. Den har bla. Bestået af incest, vold, kidnapning, og at vokse op i et rockermiljø, en stripper verden, luksus med pool og dyre biler. Ingen far have osv. Alt dette er en brøkdel af hvad jeg godt kunne tænke mig at fortælle om. 

  At skrive har altid sagt mig noget, jeg kan lege med sætninger, forme ord, lade folk rive sig med i hvad JEG skriver – jeg styrer mine ord og mine historier fuldstændig som jeg selv gerne vil. Og det er fedt.

  jeg har altid skrevet ‘dagbog’ fra jeg var yngre, om alle de ting jeg har i min rygsæk. At skrive har været min flugt fra verden.

  Min vrede, mine frustrationer, mit had til hele verden, ALT har været skrevet ned på et stykke papir. Jeg har grædt tårer på det, jeg har krosset det sammen og smidt det ud. Men jeg husker det hele. Jeg elsker bare at skrive!

  Jeg håber at i vil læse med og smide en tommel op

  Møs Nanna bare Nanna

  DONT MISS: Derfor kan det være farligt at slikke din kærestes tissekone

  MenneskerHistorierPræsentation Nanna bare Nanna
  -Annonce-