More

  Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

  Denne artikel må været skrevet i kedsomhed, eller af en praktikant som skal starte et sted. Gud ved hvor mange penge der er blevet brugt på undersøgelsen, istedet for noget fornuftigt. Det kommer jeg aldrig til at forstå. Læs og bedøm selv.

  Oralsex er godt. Meget oralsex er meget godt men, Mænd der gerne vil slikke i underetagen risikerer at blive ramt af farlige kræftsygdomme, viser en ny undersøgelse.

  Er det her seriøst og burde vi stoppe nu?

  Det er skønt, at have en mand, der giver og giver. En mand, der gerne vil forkæle sin kvinde med noget opmærksomhed. Når i nu alligevel ligger under dynen og er i et meget kælent humør. 

  Men faktisk kan det være farligt, hvis din udkårne partner i sengen er vild med at give oralsex. Det viser en en ny stor undersøgelse, skriver Independent. 

  Forskere

  Johns Hopkins University undersøgte data fra over 13.000 mennesker i alderen 20 til 69 år fra 2009 til 2014. Her kunne forskerne se en bekymrende risiko hos mænd, der havde haft flere sexpartnere i løbet af deres liv. Og som samtidig var vilde med at give oralsex. 

  Mænd der havde haft mere end fem sexpartnere og som glædeligt gav oralsex, havde forhøjet risiko for at blive udsat for onkologiske hpv-infektioner. Det kan føre til udvikling af farlige kræftsvulster i munden, svælget eller halsen. 

  Risikoen blev ovenikøbet fordoblet, hvis mændene røg 

  Kræftens Bekæmpelse har på deres hjemmeside også beskrevet, hvordan at hpv-virus kan medføre flere kræftsygdomme hos både mænd og kvinder. Og man skal være påpasselig med at dyrke oralsex, hvis ens partner har haft hpv inde på livet.

  Dette ses typisk, hvis kvinder får konstateret celleforandringer i underlivet. Da det er en af advarselslamperne for kvinder der er smittet med hpv-virus. 

  Hvis man er homoseksuel

  Så kan det også være gavnligt, at undersøge om man skulle være i risikozonen for at være smittet med hpv-virus. Her kan hpv-vaccinen være gavnlig. Men i modsætning til tilbuddet om gratis vaccination af yngre kvinder, så skal mænd selv betale for en hpv-vaccine. 

  Risikoen for at pådrage sig en hpv-infektion er generelt lav, hvis man er mand og ikke ryger. Men vi så en stigning i risikoen blandt mænd, der havde flere seksuelle partnere og som røg, siger lægen Amber D’Souza. Det er tossen som har stået bag undersøgelsen til avisen.

  Stigningen gjaldt dog kun for den onkologiske type af hpv-virus, der linkes til flere farlige kræfttyper.  

  Undersøgelsen er netop udkommet i tidsskriftet Annals of Oncology og kan læses her.

  Det giver ingen mening

  Efter at have læst denne artikel sidder jeg egentlig tilbage med flere spørgsmål end da jeg startede. For det første så tør jeg slet ikke tænke på hvor mange Dollars sådan en undersøgelse koster.

  For det andet så kan jeg ikke forstå at man blander bøsser ind i artiklen. Den handler om at slikke fisse. Ok det er muligvis lesbiske der bliver tænkt på. Men de er sku da helt ligeglade. Hvis de skulle stoppe med at gnave hinandens skrev, kunne de fandme ligeså godt købe en hund. Men der står mand øverst oppe i artiklen.

  “Det er praktikanten der er blevet horny af at skrive om emnet”

  Og for det tredje så viser undersøgelsen ikke en skid om hvorvidt man kan få kræft af at slikke fisse. Den skræmmer sku bare folk til at tro på noget som ikke er sandt. Det er sådan noget journalister bare gør.

  Sidste skud i bøssen, er så at alle mænd der har haft over 5 sexpartnere i sit liv. Har endnu større chance for at få onkologiske hpv-infektioner. Så det er vel tæt på at være fuld plade da stort set samtlige mænd verden over har knaldet mere end 5 duller i sit liv.

  så Hvorfor fanden har vi ikke hørt om det her noget før?

  Ja der er en risiko for at man kan få kræft

  Men efter alle de andre ligegyldige undersøgelser om hvad der er kræftfremkaldende. Så som undersøgelser der har vist os at man kan få kræft af det brune på en leverpostej, eller skalden fra et æg. Så må vi nok konstaterer at vi fandme slikker alt det fisse som det passer os. Hvis vi så alligevel går imod strømmen og er dumme nok til at spise skalden på et æg. Så overlever vi sku nok også det.

  Burde man ikke bruge pengene på nogle fornuftige undersøgelser i stedet for tænker jeg. Gad vide hvem der rent faktisk sidder og bestemmer at idag der laver vi en undersøgelse om man kan få kræft af at gnave dusk. Samtidig så pynter vi det lige med at rygerne har større chance for at dø. Bare fordi det passer.

  Jeg vil faktisk hellere vide hvordan jeg slipper af med min paradentose. Så jeg ikke ender som tandløs fisseslikker der ikke engang kan tygge en rød bøf…

  Læs også: Brækkede næsen og fik slået en tand ud: Politiet kom ikke!

  ArtiklerDerfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone