More

    Spaghetti Carbonara

    Mad & Livsstil

    Her er min far version af den populære italienske ret Spaghetti Carbonara. Normalt laver jeg altid dobbelt op på opskriften. Så er der til 2 dage og drengene elsker det. Vi kan ikke få bacon nok hjemme hos os, så der kan jeg sagtens finde på at købe en ekstra pakke bacon i tern. Der er sikkert mange der vil påstå at denne ret intet har med spaghetti carbonara at gøre. Det betyder ingenting, når det bare smager helt fantastisk. Men man skal være sikker på at der er nok.

    Denne far opskrift skulle ikke være til at spolerer hvis man rammer lidt ved siden af opskriften. Bare husk at købe en parmesan ost som smager af noget..

    Ingredienser

    • 600 gram pasta
    • 2 store løg
    • 3 fed hvidløg
    • 3 æg
    • 1/2 l fløde
    • 250 gram bacon i tern (gerne mere)
    • 100 gram friskrevet parmesan ost (Jeg bruger Zanetti Grana Padano)
    • Salt
    • Masser af peber

    Så er vi klar

    1.Bland æg, fløde, parmesan i en stor skål, tilføj godt med peber og lidt salt. Bagefter giver du den lige et ekstra skudt peber. Der kan ikke komme peber nok i denne ret.

    Steg bacon (ikke knasende) når det er halvfærdigt hælder du bacon over i en dyb tallerken)

    2.Hak løg & hvidløg. Sæt vand over til pasta (når det næsten koger så: Så svitser du løg og hvidløg på en stor pande. (undervejs tilføjer du bacon og steger det lidt med.

    3.Tilføj din flødeblanding på panden. Mens du lader fløden koge op, så skal du have hældt vandet fra pastaen, og tilbage i gryden igen. Når fløden er godt varm, hælder du den ud over din færdige pasta, og blander det godt, til alt pastaen er fedtet ind i fløde mixet.

    Velbekomme..

    -Annonce-

    Nye opskrifter

    -Annonce-

    Flere nemme Far opskrifter

    -Annonce-